"Grisen gal i granens topp"

2011-11-28 21:40:58 / 0 kommentarer ..


image description

image description
Kassa mobilder. I knöööw.

Pappa o jag var ute och högg granar förra helgen och då kunde jag naturligtvis inte låta bli denna gran som inte kunde bli nån annans än Majas. Jädrar va rund och go den är. Och mamma hittade en liten julgransfot på loppis som passade skitbra. Tack tack för den kära mor!
Men ingen Maja-gran utan en gris i grantoppen :) Nejru. För visst fanken passade det så gött att Åhléns hade en julgranskula-gris i glas som är helt sjukt gälet söt och det bara stog MAJA med feta bokstäver på den. Även den fixade min kära mor. Den där mormorn är icke dum :) För den som inte känner Maja så är det så att hon nämligen har en favvo-gris "gosegris" som får hänga med henne vart hon än är på jorden och därför är hon helt gälen i dom rosa baconisarna. Hon har hittills samlat på sig 11 st och dom kommer säkerligen bannemig haka på henne tills hon fyller hundra. Eftersom jäntan ställer sig upp mot allt och alla och säkerligen skulle pilla bort vartenda litet barr så fick vi ställa upp den på den vita bänken. Fint som snus!

Kommentarer
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Ida Gustafsson


Ida Emilia Gustafsson
Är 22 år gammal och har slagit rot i ett gammalt hus från 30-talet i Ludvika tillsammans med min sambo Tom och våran dotter Maja. Här kommer det antagligen bloggas både om det enda och det andra. Allt från husrenoveringar till träning, mat och bebisbajs!
  RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!