Lövely cupcake-pyjamas

2011-10-04 09:21:04 / 2 kommentarer ..
Äntligen har Maja växt i sin pyjamas som hon fick av sin farmor i 6-månaderspresent. Den är fortfarande lite för stor men det betyder ju att hon kan använda den ännu längre ♥ Mumsmums.


Kommentarer
Louise

Vilken söt pyjamas! Vet du var hon köpt den? Har en dotter som är 2 dagar yngre än din som skulle vara söt i den :) Tycker inte du också att det går så fort mellan klädstorlekarna att man vill tvätta varje dag för att kunna använda det som man gillar fler gånger?! :) Vill också säga att du har en väldigt peppande blogg, tänkte faktiskt tanken på att ut och träna ikväll (stort steg för mig, haha).

2011-10-05 06:41:56

Javisst fan är den fin men tyvärr har jag ingen aning om vart hon köpt den. Jag kan höra med henne så återkommer jag :) Det är helt galet va fort det går med kläderna. Folk som sa att Maja kommer kunna ha stl.68 skitlänge och nu har hon liksom stl.80 på det mesta. Haha. Gälet! Va kul med en jämngammal bebis. Va heter hon? Vart bor ni?

Va glad jag blir att du får inspiration av min blogg. Det trodde man inte för typ 4 månader sen att jag skulle få folk peppade till att börja träna.. Jag har varit anti-träningstjej sen jag föddes typ. Haha. Så det blir jag skitglad av att höra :) Kom du iväg på nån träningsrunda?

2011-10-05 09:59:17
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Ida Gustafsson


Ida Emilia Gustafsson
Är 22 år gammal och har slagit rot i ett gammalt hus från 30-talet i Ludvika tillsammans med min sambo Tom och våran dotter Maja. Här kommer det antagligen bloggas både om det enda och det andra. Allt från husrenoveringar till träning, mat och bebisbajs!
  RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!