Vackraste tavlan ever!

2012-01-08 20:12:27 / 2 kommentarer ..


Denna vackra tavla fick Majas mormor i födelsedagspresent igår. Jäääädrar va gla mormor blev. Det förstår jag. Jag hade gärna behållit den men mormor var värd den :) Hon är utan tvekan Majas favorit, strax efter Gosegris förståss. Han är helig! Hon vägrar släppa taget om mormor när vi ses, vilket brukar bli ett par gånger i veckan. Om mormor går på toa så blir Maja helt förstörd. Vill följa med. Vill vara med sin mormor så mycket det bara går. Och lite till :)

Angående tavlan så hade vi en jäkla tur som hittade ett gammalt fönster uti vårt garage som bilden passade svinbra i. Helt otroligt eftersom bilden är ganska stor, 45x30 cm rent ut sagt. Att ha köpt en ram hade troligtvis blivit gaaaaanska så dyrt. Och fönstret kan inte bli mer i mormors stajl. Det är så kul att ge bort nånting som man själv gärna hade behållit.


Kommentarer
Ida Proppmätt

Jäsiken va fint hä bidde, du! Va du kan!

2012-01-09 06:33:40

Åh så snyggt och smart hörru, och motivet var ju också fint förstås :)

2012-01-12 15:28:21
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Ida Gustafsson


Ida Emilia Gustafsson
Är 22 år gammal och har slagit rot i ett gammalt hus från 30-talet i Ludvika tillsammans med min sambo Tom och våran dotter Maja. Här kommer det antagligen bloggas både om det enda och det andra. Allt från husrenoveringar till träning, mat och bebisbajs!
  RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!