"Alla heter Glenn i Götebooorg"

2011-09-29 18:35:54 / 0 kommentarer ..


Nu är vi påväg ner till Göteborg för att hälsa på Toms familj. Det ska bli jädrigt gött med tanke på att vi inte ses så ofta. Dom kommer nog få en chock när dom får se hur mycket Maja har växt. Det var liksom fyra månader sen vi träffade Majas farmor och farfar och det har ju hunnit hända sjukt mycket på den tiden. Så det ska bli gött som sagt!


Husprojekt

2011-09-28 17:09:41 / 1 kommentarer ..


Jädrar va bra det blir när det bli klart. Just nu hålls det på och läggas nytt tak, svart plåttak. Skortstenen ska kläs in i svart plåt och nya vindskivor och hängrännor ska kastas på. Kanon! Vi väntar på en gälet fin vit pardörr som jag hoppas ska anlända om ca. 2 veckor. Fönstrena ska få spröjs och hela utbyggnaden ska kläs in i panel som sen får breda lister utanpå som markerar våningarna. Plåtfasaden ska tas bort på hela huset men det är ett senare projekt. Och en ny trapp ska göras iordning också förstås men det blir antagligen till nästa sommar. Husets orginalpanel som är ståendes och liggandes ska tas fram och målas i nån förjäkla trevlig kulört :) Blin'te fint så säjj? Tack å häjj


Veckans vägning och mätning!

2011-09-26 09:25:27 / 2 kommentarer ..


Imorse visade vågen:
-0,6 kg. Alltså -7 kg totalt hittills.

Och måttet runt stussen:
-1 cm. Sammanlagt -8 cm.

Så nog händer det grejer allt. Jag trodde absolut inte att jag skulle ha gått ner nånting med tanke på att jag "unnat" mig lite väl mycket den här helgen. Det är så sjukt härligt å se resultat. Det som jag är mest gla över är att jag för några veckor sen kunnat kastat mammabyxorna åt helsicke och plockat fram min gamla godingar :) Jädrar va rak i ryggen man blir då. I lördag hittade jag en skitsnygg jacka som jag aldrig skulle ha fått på mig för bara nån månad sen men jävul va bra den satt nu. Så nu kan jag inte riktigt släppa den ur tankarna och jag är nog tvungen att gå dit å testa den idag också. Haha.. Najsbajs!


Gårdagens löptur

2011-09-22 08:42:58 / 1 kommentarer ..




Såhär gla var jag igår när jag kom hem från en joggingrunda på över 5 km. Och jag gick tamejfan inte en enda meter av dom kilometerna :) Det enda som jag gick var 1,5 km som uppvärmning men det var fan allt. Så totalt hamnade det på 6,5 km. Skitgött :) Jag sprang en annan rutt idag som var mer backig och därför är jag sjukt stolt över mig själv att jag orkade springa så långt ändå utan gå-paus. Det tog mig lite mindre än 40 minuter. Så sjukt gla är jag må ni tro! Tänka sig att för bara två månader sig orkade jag inte ens springa 100 meter. Haha. Snacka om en förjävla dålig form man var i, men nu jäklar är jag på g :) Ha en bra dag!


Onsdagens förmiddagsoutfit

2011-09-21 19:39:38 / 2 kommentarer ..




- Urfesna pyjamasbyxor från Lindex. Ca 1 år gamla. Lövely!
-Trasigt linne med spets nedtill.  Också Lindex. Ålder: ca 2 år. Mums..
-Amningsbh. 7 månader gammal och väl använd. Jag lovar. Köpt på h&m.. Numnum.
-Strumpor. Toms förövrigt. Hål i häl och fram på stortån på båda strumporna. Säkert 10 år gamla. Naaaaaw. Gött...
- Kvinnan själv på bild är 22 år gammal och kan misstas för att vara gravid i 8 månaden. Mumsmums. 

Det var den det. Jädrar va gött det är med myspysmummelkläder. Lööv it alööt!  


Gårdagens invägning

2011-09-20 08:19:45 / 6 kommentarer ..


                   

Igår hade jag inte alls tid att skriva om veckans invägning eftersom jag och Maja hade det så jävla fint hemma hos Ida och hennes Vinna. Jag och Ida tog våra lurviga å gick ut och sprang när karlarna hade kommit hem från jobbet. Det var skitgött. Sen bjöds det på tacos och nån svingod efterrätt. Stinn som en knäppkörv var jag som VANLIGT när vi for därifrån :) Lövely..

Jo, angående gårdagens invägning så visade det såhär:
Vikt: -0,6 kg. Sammanlagt -6,3 kg sen den 20:e juli.
Mått runt stussen: -1,5 cm. Sammanlagt -7 cm sen den 20:e juli.

Sakta med säkert. Det står inte alls på förrens jag nått mitt första mål. Skitgött!


Gomorron

2011-09-19 06:36:38 / 0 kommentarer ..


Här är vi uppe med tuppen som vanligt. Maja är vrålhungrig på gröt och jag är kaffesugen. Morgonkaffet lär nog va bland det bästa. Mums.. Idag är det invägningsdag och jag å Maja ska ta våra lurviga till Ida å Vinna och ha en riktig mysdag. När våra karlar har slutat ska vi ut å springa. Det blir förjävla fint det! Eftersom jag inte vet eller det kanske överhuvud taget inte går å lägga in en bild från sin Iphone så får detta bli ett vanligt och skittråkigt inlägg. Ha en bra dag!

Vilodag? I helvete heller :)

2011-09-15 10:00:15 / 3 kommentarer ..




Jag fick nyss ett sms från Anna som går i samma mammagrupp som mig. Hon vill ut och gå och vem kan tacka nej till något sånt en tocken vacker dag som denna?! :) Maja sover men jag hoppas att hon vill vakna snart så att hon kan få i sig lite fägna innan vi lummar ut. Anna vart gla som ett barn på julafton när jag frågade om jag ska ta med kaffetermosen.. Haha.. Då vart jag också gla.. Höhö. Så nu åker löptartajtsen på och jag ska försöka brotta ner min morgonlugg med hjälp av ett stycke plattång och spray. Lövely!

Höjt.   


Doris ekologiska potta

2011-09-14 22:26:22 / 0 kommentarer ..


Den här tyckte Maja att Doris skulle få i namngivningspresent.. Jädrar vilken bra present! Doris mamma och pappa är nämligen jätteduktiga med att tänka ekologiskt så denna passade ju inte annat än jävligt bra :) Den funkar alltså som så att när Doris känner att hon har kissat och bajsat nog på pottan så tar hon den under armen och går ut i trädgården och gräver ner den på nått lämpligt ställe. Den är gjord av bambu, tror jag. Haha.. Och den bryts sen alltså ner av naturen och det är väl förjävla smart?!   
 
Imöro blir det alltså lugna gatan.. Antagligen bara en myspromenad eftersom Maja måste få lite frisk luft. På eftermiddagen kommer världens bästa Elin och hennes älskade Doris hit. Ni vet, Doris som hade namngivningskalas i lördags. Då drack jag ett halvt glas vitt vin. Och kände mig skithäftig efter det. Haha. Inte så konstig med tanke på att jag inte druckit en droppe alkohol på nästan 1,5 år. Eller jo. Nu ljög jag. Jag har smakat lite av Toms öl emellanåt. Men det smakade skit :) Jag tycker nog fasen att den alkoholfria ölen är godare. Men hur festlig bli man på en sån om man nu bestämt sig för att supa av? Jo, nog kan man vara festlig utan alkohol men jag känner mig faktiskt jävligt pepp på ett redig kalas nu när jag slutat amma och allt. Tänk att jag ammat i 7 månader. Det trodde jag inte men jädrar va gla jag är för det. Myspysmys! Jag saknar det lite halvt men Maja är för stor för att ligga i mitt knä. Halva hon ligger ju utanför. Haha.. Och tung som en gälning. När vi var på Bvc för 2 veckor sen och fick vaccination vägde hon nästan 9,4 kg. Inte klokt. Mammas valkfia! Göttast är det att det var hon själv som bestämde sig för att sluta tutta. I och för sig så ammade hon bara 1 gång på natten men ändå. Nu är hon besatt av välling och sen vi började med Gonattvälling på kvällen innan hon går och lägger sig så grisar och söver hon hela natten igenom. Eller ja, vissa nätter vaknar hon av att nappen inte är där den ska men somnar om fort som fanken så fort hon får den munnen.. Det slog mig precis hur jädra förbannat fantastisk hon är. Det slår mig ganska ofta men jag blir alltid lika gla och myssjuk varje gång :) Jag och Tom brukar ibland önska att hon ska vakna och va pigg när hon egentligen gått och somnat för natten. Haha.. Inte kloka nånstans :)

Öhh...snark

2011-09-14 21:58:00 / 1 kommentarer ..


Ikväll är jag så jäkla slut efter kvällens spring/promenadrunda som hamnade på runt 1 mil. Det tog mig typ 1 timme å 25 minuter.. Det kändes som väldigt lååånga minutrar idag.. Var på hugget till en början men när jag väl skulle börja springa ville jag ramla isär. Usch. Jag som ville att det skulle gå lika smidigt som i söndags. Då sprang jag som en gälning. Men jag har mina funderar på om det har å göra med att man kanske vilar på lite.. För i lördags gick jag bara en lugn promenad och det räknar jag som "vilodag". Så därför kände kanske kroppen sig asladdad på söndagen och gav järnet då? Va tror ni? För som det har sett ut sen dess har jag vart ute varje dag på väldig svettiga äventyr. Rutten som vi gick igår t.e.x känns idag lär jag då fan säga. I alla fall i vaderna och i min högerarm. Det är den armen som jag oftast skjuter vagnen med. Fy fan vilken träningsvärk jag har i den känner jag här nu. Jag hade inte det förut. Det liksom bara kom nu på kvällskvisten. Märkligt.



Slänger upp en bild på mig från förra sommaren.. Där var jag gravid i typ v.6 eller nåt. Shiiit. Å där tyckte jag att jag var fläskig. Va är jag då inte nu? Typ en jättekebab med ben och armar.. Och hår. Och ögon. :)


Höst/vinterjacka & mumsdress

2011-09-14 09:20:51 / 4 kommentarer ..




Hmm. Det lutar nog fasen mer åt den svarta.. Mest praktiskt antar jag. Fast vi får ens se om jag kommer i den. Sist jag testade den var på HM i Falun och det var för typ 2 veckor sen och då var det ganska tajt över pupparna men satt skitbra annars. Så jävla lövely jacka.. Mums. Så jag hoppas, HOPPAS att puppjäklarna har krympt ett par centimeter till nästa gång jag ska testa.


Mycket mycket mums.

Nån dag när jag blir riktigt äckelrik ska jag kosta på mig en tocken här. OCH en vinterjacka :) Ujejuj.
Hold your horses!

Jag ska skriva ett brev till Mr. Reinfeldt och be att han, iallafall en månad, kan lägga på en nolla på barnbidraget. Dvs att det skulle va så pass sköjsigt att man istället för 1050:- får 10500:-. Jädrar anamma va det vore grejer det.


Morgongos

2011-09-14 08:41:46 / 5 kommentarer ..



Jag, Maja, gosegris och min morgonlugg hade ett rejält morgonmys imorse. Klockan 6 närmare bestämt. Mysmys.


Stjärtspännarbacken

2011-09-13 22:08:09 / 0 kommentarer ..


Idag fick jag och Maja äntligen känna på Stjärtspännarbacken. Den heter nog inte så egentligen. Men jag tycker att det namnet passar jäkligt bra eftersom man fick spänna utav bara fanken. Jädrar va gött det var! Det var egentligen jag och Kerstin med avkommor som skulle promenera men Malin och hennes lilla Ida och Anna och hennes lilla Freja hakade också på... Alla vi går i samma Bvc-grupp. Skitkul. Sen fick vi gofika hemma hos Kerstin och Wille i deras relativt nyinköpta hus.. Skitfin utsikt över Väsman och allt. Tusen tusen tack för idag!

Så dagens hurtigheter vart en rejäl promme i storm och drygregn med barnvagn i mycket uppförs- och även neförsbacke. Och det tog oss drygt en timme. Mycket lövely. Den rutten kommer jag åka av fler gånger. Höjta till om nån vill haka på vettja!


Maja älskar sin Bamse-pyjamas från Lindex. Hon har samma fast i lila och med hjärtan istället för stjärnor på på byxorna. Jädra unge å va mumsig :) 

Nu säger vi huj för idag.. Tom tjatar om att han vill klia mig på ryggen.. Men jag säger NEJ! Elleeeer inte :) Jag ska nog tatuera in ordet kli på sidfläsket nån dag framöver. Det vore nåt det!  


Egengjord barnmat

2011-09-13 20:47:18 / 2 kommentarer ..


Min mamma var ju här i söndags och lurvade ihop kycklingwok till oss vuxna och då passade vi även på att koka lite kyckling till Maja. Och eftersom jag åt quinoa så fick även Maja testa på det.. Jag delade upp kycklingen i små portioner och sparade lite kokspad. Till det så kokade jag morötter och lök.. Jag mixar allt när det väl är dags ätt käkas. Och då tillsätter jag lite majsolja, oregano och malen vitpeppar. Svingött tyckte Maja. Mumsmums. MUMS!


Strul med att skriva kommentarer

2011-09-13 20:03:50 / 0 kommentarer ..


Det har visst varit lite krångel med att kommentera inläggen fick jag höra nyss.. Men problemet är nu löst så nu jävlar anamma är det bara att terra mig med en massa kommentarer.. Hähä.


Ögongodis

2011-09-13 11:23:51 / 0 kommentarer ..




Jag kunde absolut INTE låta bli att kasta upp några bilder på när Maja hade dragracing i sin gåstol häromdan.. Hon dragracar baklänges i och för sig men det gills ändå. Haha. 


Namngivningskalasfin

2011-09-13 07:49:15 / 0 kommentarer ..



Det är inte klokt hur det är möjligt att man kan vara så jäkla fin.. På alla sätt! Här är Maja alltså jätteredo för hennes polare Doris namngivningsfest. Fast tigertofflorna fick stanna hemma.. Dom känns mer mysaktiga än kalasiga. Dom köpte jag och Tom på Kolmården förra somarn när hon låg i magen. Jag tror att jag var gravid i v.8 eller nåt. Haha.. Det gällde att vara ute i tid :)


Måndag = invägningsdag

2011-09-12 20:42:29 / 0 kommentarer ..


Jahapp. Idag var det alltså invägningsdag och ja, va ska man säga.. Det gick väl bra men riktigt nöjd är jag då inte..
-0,3 kg har jag gått ner.. Lite halvbesviken men å andra sidan så visar måttbandet att det försvunnit 1 cm runt stussen sen förra måndagen.. Det är inte dumt. Egentligen så borde jag skita totalt i vågen och bara köra med måttbandet.. Men man blir ju så nyfiken. Hähä.. Jag får skylla mig själv. Så i och med att måttbandet visade att 1 cm försvunnit så verkar det ju ha hänt en hel del iaf, även fast att det inte syns på vågen.. Jävla våg. Haha.. 

Så såhär ser det alltså ut hittills

Från den dagen jag fick tummen ur, dvs den 20:e juli, har jag lyckats:
-gått ner runt 5,7 kg.
-blivit av med 5,5 cm runt stussen, som alltså är det "bredaste, största" partiet på magen. 

Inte dumt! Men detta är bara början :)

Igår var jag ju ute och sprang som en gälning. Svingött! Och jag kunde faktiskt inte hålla mig från att dra på mig träningsskorna ikväll också.. Jag var aspeppad tills att jag skulle börja springa efter ca. 1 kilometers uppvärmning. Då fick jag skitont i vänsterfoten.. Det liksom sved som satan precis under fotknölen. Ajaj! Så jag fick smygjogga lite och promenera mest.. Det vart alltså en haltig tur på 5-kilometarn på elljusspåret. Jag hoppas innerligt att det känns skitbra imorn för då ska jag och Maja få följa med våra bästa Kerstin och Wille ut på promenix. Dom ska visa oss en riktig rövspännarbacke. Det ser vi fram emot! Wille och Maja vart polers redan på BB. För vi fick dela rum men han och hans mamma Kerstin. Han är bara 2 dagar äldre och lika knubbig som Maja :) Det skiljde bara 20 gram mellan dom sist vi hade träff på Bvc. Men han är lite längre. Våra mumsiga valkbebisar :)  


  William och Maja hade myspys på lekmattan på en Bvc-träff för ett par månader sen. Hur söta är dom inte? 


Idag har jag och Maja haft Ida- och Vinnamys.. Jag säger det rätt ut: FY FAN vilken underbar dag.. På alla sätt och vis. Maja och Vinna är födda på samma dag. Och mamma Ida träffade jag på förläldrarutbildningen. Hon är lööövely! LÖVELY!

Nu får ni ha en fortsatt mumsig måndagsafton.
Tack o huj

P.s. Ni som läser får MER än gärna lämna en liten kommentar så att jag får ett liten hum om vilka ni är. Det vore råhäftig :)  


Sjukt gött

2011-09-12 00:16:51 / 0 kommentarer ..




Idag har vi haft besök av mina päron.. Mamma kastade ihop en kycklingwok med vitkål och nudlar. Fast nudlarna sket jag i och fixade Quinoa, som min kära Ida bjöd på häromdan och som jag verkligen tyckte var göttgött, istället.. Så både jag o Tom fick matlåda. Skitgött! Ikväll tog jag mina lurviga ut på en springtur som hamnade på typ 9 kilometer. Och av dom kilometerna så gick jag endast 2 km. 1,5 km rask promenad som uppvärmning och en halv som "nervarvning". Jag är grymt imponerad av mig själv lär jag då erkänna. Fy fan va det flöt. Haha.. Men då jäklar va jag rödstinn i huvve när jag kom hem också. Men ändå så tyckte jag inte att det var så jobbigt. Det flöt ju på så jädra gött som sagt var. Jag fick lite skavsår på vänstra stortå. Och som pricken över i:et så blev jag så jädra urinnödig när jag hade sprungit halvvägs. Varje steg kändes som en förlossning. Haha.. Så visst fan fick sig även knipmusklerna sig en jädra träningsomgång. Inte dumt! Imorn är det vägnings- och mätningsdags igen. Jädrar va veckorna fladdrar på. Det är gött.. Fast inte när man tänker på att Maja blir äldre å äldre på varje dag. Om jag hade fått bestämma så hade hon gärna fått stanna kvar där hon är i några år. Haha.. Stackars unge. Men man har inte mer än rätt som morsa att tänka lite ego där. Det behöver vi "mammisar" som Mia Skäringers karaktär Jennifer "Gullitussan" skulle ha sagt. Så jävla skön. Tabita är också klockren. Eller Mia själv kickar röv! Joråsåatt.. :) Vägningsdag imöra som sagt.. Jag är jädrigt nyfiken men som så jäklap typiskt mig så har jag gått och smygvägt mig ett par gånger redan denna vecka.. Fan att jag inte kan låta bli. Hej o hå. Man blir som besatt av siffrorna och ja jag vet, det är INTE bra. Men jag jobbar på det. Tänk att för bara ett par månader sen så skrattade jag och sa säkert högt för mig själv när jag såg en hurtbulle att: Det var då väl fan å att de inte har någe annat vettig å göra än att strutta runt tocken där och verka märkvärdiga. Skäms tamigfan! Det tyckte jag att det kändes rätt å säga när jag stog där på trottoarkanten med en näve nerkörd i en ostkrokspåse. Tänk, nu är är tvärtom. Nu är det ju jag som struttar och känner mig märkvärdig i såna där körvskinnsbyxor och i sportbh. Va stölligt det kan bli :) Jag kanske inte ser sådär jättesmidig ut men det kommer, jag lovar :) Så ett tips till dig som står där på trottoaren men näven i ostkrokspösen: Nu är det dags att sluta va avis och ta för fasen på dig promenadskorna du också. Det är förbannat gött. Jag lovar och svär :) Nu kanske ni undrar varför jag som är småbarnmamma ligger uppe såhär sent på dygnet? Eller så ger ni väl fan i det :P Svaret är i alla fall att det undrar jag med. Jag är skittrött men Maja vaknade för nån timme sen och vill verkligen inte somna om. Men nu har hon fått lite välling och nu ligger hon stinn som en vattenballong. Fast egentligen en vällingballong. Det skvalpade i hennes mage när jag la henne i sin säng. Då jädrar är man stinn.. Sötfia :) Det brukar det göra i min också när jag dricker för mycket mjölk. Fast då är nog inte jag lika söt. Det är i och för sig svårt att vara lika söt som Maja. Hon är underbar! På alla vis :) Nej nu står ögonen i sydväst och jag börjar bli skitförbannad på Toms snarkningar. Allvarligt! Skulle jag vinna en miljon så skulle jag nog fasen ge Tom en snarkoperstion det första som jag gör. Haha.. Men vi får köra den billiga varianten så länge. Han brukar få sig en spark eller två på smalbenen. Eller så brukar jag vända mig skithårt och våldsamt så att han vaknar till lite smått och förhoppningsvis slutar föra oväsen.. Haha. Det är inte lätt att vara snarkare minsann. Gonattski och huj!


"Tjo va det var livat i holken i lördags"

2011-09-10 14:43:20 / 2 kommentarer ..


Just nu sitter jag och flåsat i bilen. Tom tankar, Maja sover gött och jag glommar på en gubbe som verkar skitdålig på att tanka. Haha.. Vi är påväg till Malingsbo på namngivningsfest hos Doris och hennes päron Elin och Erik. Det ska bli skittrevligt men töntigt nog så känner jag mig lite halvblyg eftersom jag aldrig träffat varesig Elins eller Eriks släkt förut. Men det ska nog fan gå bra :) Jag får sjunga hedderian haddera om det blir torrt. Haha.. Undrar hur populärt det vore. Haha. Angående träningen så var jag ute och sprang igår. Utan barnvagn denna gång och det behövde jag fanimig. Det är gött att ha nån timme i veckan för sig själv. Det jävliga är att så fort jag går utan barnvagn så får jag svinont i högra axeln, dvs den axeln som jag oftast skjuter vagnen med. Not good! Vette fan va det beror på. Träligt som fan! Så igår sprang jag lite mer än 7 km. Visst fan springer jag inte hela rutten men mer än halva iaf :) Det är gött å se att konditionen blir bättre och bättre för varje vecka. Jävlar va nyfiken jag är att se om jag gått ner nå denna vecka. Förra gick jag ner 1,8 kg på en vecka. Svinglad vart jag när jag ölvade mig upp på vågen. Jag å Maja dansade och hade världens mysfrukost efter det.. Haha. Men vi får se va siffrorna visar på måndag. Hoppas hoppas! Jag och Maja har varit ute på myspromenad idag i typ 1,5 timme. Det vart en sån där promenix i vanliga kläder, inte träningskläde. Men jag vart skitsvettig iaf och luggen stod i nordväst när jag kom hem å glodde mig i spegeln. Haha.. Snyggt! Imorn blir det en springtur igen. Är skittaggad redan nu så det är inte klokt. Och det bästa när man känner att man vill ge upp för benen håller på å ramla isär är att dra på Judas Priest "painkiller" i lurarna. Helt makalöst vilken svinbra och peppande låt det är.. Judas Priest överlag är skitbra men just den låten är fan nå jävulskt bra. Usch va jag svär. Haha.. Jag gör det när jag blir ivrig och glad. Haha.. Vet nån hur man lägger upp bilder på bloggen från sin Iphone? Är det så jävligt att man måste betala en fast avgift varje månad? Nu är vi framme och Maja slog precis upp ögonen och jag är gälet kaffesugen. Hoppas att det är gött kaffe. Haha. Ha det gött! Höj

Bloglovin.com

2011-09-08 20:38:51 / 0 kommentarer ..


Följ min blogg med Bloglovin


...

2011-09-08 09:38:31 / 0 kommentarer ..


 

Nu är vi hemma igen efter en timmes prommenix. Maja gjorde världens lass när vi typ hade 200 meter hem.. Asskönt. Haha.. Nu ligger hon och myser på sin filt efter att ha kissat på sin gris. Så han ligger nu i tvättmaskinen och badar.. Jag har ätit frulle som idag bestod av mild youghurt med hemmagjord äppelmos och en hel avocado.. Så nu är jag lagomt stinn.. Efter jag duschat och plattat min jättefluffiga svettlugg så ska jag o Maja hem till Ida och hennes Vinna och plocka husmorspoäng genom å koka äppelmos.. Så jävla gött.

Så jag o Maja önskar er en trevlig dag med förhoppningsvis gött väder!
Höjthöjt


Morgonpromme!

2011-09-08 07:30:44 / 0 kommentarer ..




Nu drar jag och Maja ut på äventyr.. Maja har inte rutinmorgonbajsat än så jag antar att det blir en dyngsmäll i blöjan efter ett par kilometer.. Hörs sen! Höjt


Dagens hurtbulle

2011-09-07 22:29:02 / 0 kommentarer ..


Jag drog med Maja ut i regnrusket förut. Fan va förbannad jag var på regnet. Men Maja skrattade.. Tills att hon kom på att hon var skittrött då hon för några dar sen börjat med att vröla så högt hon bara kan tills att hon somnar. Inte ett dugg stressande för en annan som försöker sig på en avkopplande prommenix. Haha. Och så regn på det.. Najs! Men faktiskt så vart det en lyckad tur iaf. Vi slog på stort och gick 5-kilometern på elljusspåret. Jävul va mycket mer träning det blir med barnvagn. För fy tusan vilka backar det är där. Jag klämde även på med lite jogging emellanåt. Det känns gött. Så allt som allt så hamnade vi på runt 7,5 kilometer idag. Jag försöker hålla mig däromkring varje dag. Men det får gärna bli lite längre också. Nej nu är det bingen som kallar. Imorn ska jag i Maja hem till våra bästa Ida och Vinna och fira våra 7-månaderssmölor. Fy fasen va fort det går. Usch! Om Maja vaknar vid 6-tiden imorn bitti så får det nog bli en rask morgonpromenad innan vi drar ut på äventyr. Det blir grejer det. Söv gött! Höjt!

Dagens skitgoda lunch!

2011-09-07 12:58:12 / 2 kommentarer ..




Visst fasen ser det ut som en, ja jag vet inte vad. Men gött vare!
Idag tyckte Maja att mammi skulle slå på stort å göra en omelett bestående av:
-Bacon
-Broccoli
-Ärter, majs å paprika-mix
-Kidneybönor
-Tomat
Och ägg förstås.
Jag kryddade med salt, malen vitpeppar, paprikapulver och en skvitt olja.
Till det så kastade jag upp lite keso, fetaost, solroskärnor och en halv avocado.
MUMS!

Så nu är jag stinn och grann. När Maja sovit klart är det dags för dagens promme. Eftersom jag var ute och sprang/promenerade MED barnvagn+barn = typ 35 extra kilon i nästan 8 km igår så får det bli en rask promenad idag. Om regnhelvetet kunde ta å ge upp nångång vill säga.. Fast vi går nog ut ändå.. Lika bra å ta med mellis till Maja och ge henne den efter vägen.. För det är väl det värsta som finns när man är ute och glömt mellis och det blir så vrööölhungrit helt plötsligt. AHH! Så är det bara att spänna röven som ett V och lurva iväg hemöver. Planering skulle kanske vara nått för mig emellan åt. 

Höjt!


Hej och hå luden tå!

2011-09-07 09:26:58 / 0 kommentarer ..


   

                                                                                                          
Jaha, då har man gått och skaffat blogg igen.. Jag har haft en skrivpaus ett par månader men nu suger det i bloggtarmen igen. Höst och allt liksom :) Jag har flashbacks sen förra hösten då jag var gravid och hormonstinn som aldrig förr och började då blogga om det. För den som vill är det bara att gå in på http://idagustafsson-stinn.blogspot.com/ och smygläsa.. I förra bloggen så bloggade jag mest om familjeliv, bebislycka och allmänt snicksnack och det min damer och herrar kommer jag med största sannolikhet göra i denna blogg också MEN så kommer jag även dela med mig ganska mycket av träning som jag dom senaste 1,5 månaderna har fått upp ögonen för nå så sjukt mycket. Jag verkligen älskar mitt nya och hurtbulliga liv. Den 20:e juli 2011 fick jag alltså tummen ur och bestämde mig för att ta tag i det här med hälsan... Och det är det bästa jag gjort.. Eller ja, NÄST bästa eftersom Maja ligger på en solklar förstaplats. Min lilla mumskörv :) Hur som helst har jag på dessa 7 veckorna lyckats med något som jag aldrig trott att jag skulle klara. Jag har gått ner 5,5 kg.. 5,5 välbehövliga kilon! Och ungefär 4,5 cm runt stussen. Det kanske inte låter så mycket för världen men jag lovar att det känns.. Nu kan jag sitta på golvet med Maja utan att hon behöver bli alldeles klibbig i ansiktet av flåskondens. Mycket mycket lovely! Nog för att jag var lite halvstabbig innan jag blev gravid men ändå så tycker jag att det känns gött å skylla på dessa förbannade gravidkilon. Men okej, jag ska erkänna.. Hade jag inte myst runt och fikat så sjukt mycket efter att vi kom hem från BB med Maja så hade jag säkert varit nere i min inskrivningsvikt nu. Men så är icke fallet nu. Jag höll nog på att fika och njuta ihjäl mig. Så såhär 7 månader efter förlossningen har jag drygt 4 kilo kvar innan jag har nått det målet och det kommer att gå så jävla bra. Man blir ju gälet peppad när man ser att det ger resultat liksom.. Så ett tips till er gravida: Njut för fan på rätt sätt när ni kommer hem från BB och är alldeles nykalvade. Man kan fika och mysa med en fruktskål också.. Jag lovar! Det kanske låter lite halvtörrt men med lite mörk choklad till så har vi nog rott i land :) 

Oj vilket långt FÖRSTA inlägg detta vart.. Det känns gött. Nu är jag så ivrig. Lika var det när jag startade min första blogg. Jag kunde knappt sova om nätterna i början för att jag låg och memorerade i huvudet allt som jag ville blogga om.. Haha.. Tönteri töntera! Alltså, den största tanken med denna blogg är att dela med mig av min viktresa.. Kanske få några tips från er som läser och även för min egen skull föra som en slags dagbok som jag kan sedan kan gå tillbaka till och läsa igenom den dagen som jag sitter i ett par svinsnygga jeans i stl.38 och dricker kaffe :) Fy fan va jag ska kämpa för att komma till den dagen.. Löövely!! 
Och eftersom jag har världens vackraste och mumsigaste unge så kommer säkert en bild eller två kastas upp lite titt som tätt.. Jag kan tänka mig att det är populärt av min svärmor som bor ända ner i Lerum och njuter nog av varenda liten bild av Maja med tanke på att hon och Maja träffas så sällan.. 

Nu har Maja vaknat å ligger säkert och morgonbajsar. Rutinbajsare? Skojja inte.. Jag börjar fundera på om det var hon som uppfann bajsrutinen :) 

Ha det gött!
Höj


                                     

 







Ida Gustafsson


Ida Emilia Gustafsson
Är 22 år gammal och har slagit rot i ett gammalt hus från 30-talet i Ludvika tillsammans med min sambo Tom och våran dotter Maja. Här kommer det antagligen bloggas både om det enda och det andra. Allt från husrenoveringar till träning, mat och bebisbajs!
  RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!