...och där kom träningsvärken och snusabstinensen!

2011-10-26 10:09:13 / 2 kommentarer ..


Maja söver den viktiga förmiddagsluren och jag ligger i soffan med en kopp kaffe och glor på "Halv åtta hos mig". Tanteri tantera, eller hur? ;) Efter gymmet igår så hoppades jag på att få nån slags träningsvärk idag och joru, nu smyger den sig på minsann. Det är gött det! Idag blir det vilodag med kanske en tripp ner på stan och glo lite. Jag skulle verkligen behöva en ny sportbh eftersom pupparna mina har blitt en aning mindre efter amningen och även efter viktnedgången. Jag får liksom skitont i högra axeln när jag är ute på jogging och även när använder crosstrainern. Svinont så jag antar att det är dags med en ny jäkel som håller dom två fladdriga på plats ;) Men vi får allt se hur pass det blir med det. Även denna månad vart en såndär svinigt-mycket-räkningar-månad. Jag fattar inte att det aldrig kan bli en bra månad. Det verkligen bara matas på med diverse skiträkningar. CSN, radiotjänst, bilskatt osv. Tvi fan!


Angående snusabstinensen så håller min läpp att skrika sönder sig efter en enda liten go prilla. Jädrar va gött det skulle vara. Allt vart så stölligt med det där snuset för när jag fick reda på att jag var gravid så kastade jag dosan i soporna och börja då istället med Onico och det snusade jag under hela graviditeten men slutade på BB efter att jag klämt fram Maja till världen. Sen började jag med Onico igen efter nån månad och snusade det i ett par månader. Sen kastade jag den dosan åt helsicke MEN sen efter att jag slutat amma när Maja är drygt 6-7 månader så tyckte jag att det skulle vara väldans trevlans att bara testa "lite" att pilla upp en liten vanlig snus under läppen. Känna hur det nu igen kändes att få nikotin i kroppen och knoppen. MUMS skrek hela jag och började förstås snusa som en jäkla dåre igen. Fan också. Men så kom jag på häromdan att istället för att lägga pengar på snus så lägger jag undan pengar till ett gymkort. För gymkortet har jag ju egentligen mer glädje och nytta av än snuset. I längden alltså! Så nu ligger jag här i soffan som en halstrad råbiff med träningsvärk och försöker verkligen att tänka på nå annat än snus. ÅHH SNUS.
Dom första dagarna är skitkämpiga men jag klarar det. Det är jag helt hundra på! Ingenting kan man få gratis så det gäller att kämpa, kämpa, kämpa!



Kommentarer

Om du inte redan köpt en sporttopp så säljer jag newbody, skit bra där i.

2011-11-06 16:04:40
Anonym

ska höra med M vad grinden heter, den var i 6 sektioner men vi delade den på 2 =)



Uscha då, ja Vilda är också lite snorig har vart det hela veckan.



Saknar dej gums <3

2011-11-18 11:40:20
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Ida Gustafsson


Ida Emilia Gustafsson
Är 22 år gammal och har slagit rot i ett gammalt hus från 30-talet i Ludvika tillsammans med min sambo Tom och våran dotter Maja. Här kommer det antagligen bloggas både om det enda och det andra. Allt från husrenoveringar till träning, mat och bebisbajs!
  RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!