Tisdag och allt

2011-10-11 11:07:03 / 1 kommentarer ..




Världens skönaste Maja när hon var drygt 2 månader. Handväskor? pffsst, sicket skit tyckte och höll istället sin napp som om den vore en Gucci-napp.

Höj höj i stugorna, lägenheterna, tälten eller va ni nu valt att bo!
Hänne grejsas det för fullt uppå taket. Plåten kommer nog på på halva taket idag. Alltså plåttak är väl iofs inte lika trevligt som ett tegeltak är men det är då iaf ett billigare alternativ och dessutom underhållsfritt och så behöver vi inte tänkte på att behöva byta ut det inom de närmasta 60 åren.. Eller nått sånt. Haha. Det blir nog bra som fanken när det väl är där. Göttgött.
Maja sover sin viktiga förmiddagsskönhetssömn. Den missar hon aldrig. Den måste bara sovas annars blir det katastrof känner hon. Då hinner mammi (jag) grejsa med skittråkiga saker som disk, tvätt osv. Fy fan va trist det är vissa dagar. Just nu känner jag bara att det får se ut hur fanken det vill här hemma. Har absolut ingen inspiration till att fixa och dona. Visst, dammsuga måste jag göra eftersom Maja är utpå golven och härjar. I Kina syr dom visst på nån slags trasa på magarna på ungarna så att dom gör lite nytta medans dom krälar omkring. Det vore nått det :) 

Dagen idag ser dagen jäkligt lugn ut. Solen vrålar ute och när Maja har vaknat och blivit tvättad och klädd ska vi ta våra lurviga med oss ut och gunga. Hejja på gubbarna som kämpar med plåt hit och dit.. En promenix ska vi nog också få till. Gå och titta om det är några hundar på promenad. Maja har blitt helt gälen i hundar. Fluffiga ska dom helst vara också. Som mina pärons hund Gruff. Han är en Samojed och är därmed SKITFLUFFIG. Maja brukar leta efter honom i trädgården. Locka på honom genom att säga "AH AH AH". Kort och bestämd i rösten. Sötsmöla! Hon har en isbjörn som numera heter Gruff. Den ska hon ha med överallt. Haha. 

Ha en lövely dag  


Kommentarer

Men så söt :)



Ja gör så, det blir toppen det!

2011-10-11 22:46:55
Denna designen är skapad av Nathalie Mattsson på www.aportion.spotlife.se, och är till för allmänt bruk!

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback

  
  

Ida Gustafsson


Ida Emilia Gustafsson
Är 22 år gammal och har slagit rot i ett gammalt hus från 30-talet i Ludvika tillsammans med min sambo Tom och våran dotter Maja. Här kommer det antagligen bloggas både om det enda och det andra. Allt från husrenoveringar till träning, mat och bebisbajs!
  RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!